Fredag d. 3. Maj og lørdag d. 4. Maj 2024
fejrer vi, at jeg har haft Piaf i 25 år.
Derfor laver vi 2 særlige aftener med lækker mad og vin.
Aftenen starter 18.30 og prisen er 3000,- pr. person.
Denne aften kan vi ikke tage hensyn til allergier eller specielle ønsker.
Alt udsolgt
Det er muligt at komme på venteliste
Mange hilsener, Marc
25 års jubilæums menu på Piaf
Fredag d.3 Mars og lørdag d. 4 Mars 2024
Første snacks (3 x rogn)
Stenbiderogn, agurk, dild
Løjrom, vagtelæg, toast
Bæri caviar, nye kartofler, creme-fraiche 48
Bornholm vodka, Bornholm
Anden snacks (3 x skaldyr)
Østers fine de claire ”Charentaise”
Fjordrejer, chips, dildmayo
Friterede østers, asiatisk dip
2016 Champagne grand cru, blanc de blanc, Michel Genet, Champagne
Tredje snacks (mere skaldyr)
Kammusling, citrus krüste, brunet smør
Hummer, tomat, bisque, tonka
Kongekrabbe, ingefær, lime, krustade
2020 Magnum Chablis vieilles vignes, Domaine Christophe & Fils, Bourgogne
Sandart, grønne asparges, brøndkarse
2016 Pouilly-fumé, ”Triptyque”, Domaine Cailbourdin, Loire
Jomfruhummer, nye porrer, æg, Oscietre caviar
2016 Puligny-Montrachet, ”Champ Gain”, Olivier Leflaive, Bourgogne
Pighvar, spinat, perleløg, bisque
2020 Magnum Gevrey-Chambertain, “Mes favorites” Alain Burget, Bourgogne
Due, morkler, gulerod, majroer, pistacie
2013 Magnum Chateau Haut-Batailley, Grand cru classé, Bordeaux
4 Franske ost med deres garniture
Nv Banyuls, Domaine de la Tour Vieille, Languedoc
Jordbær, vanilje, citron
2021 Jurancon, ”Au Capceu”, Camin Larreydya
Kaffe, petits four
Gin tonic eller lignede
Vi lukker kl. 01.00